Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-03@08:26:33 GMT

پیاده روی چه مزیت هایی دارد؟

تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۰۹۶۰۶

پیاده روی چه مزیت هایی دارد؟

پیاده‌روی اگر به طور منظم انجام شود، به طور قطع تاثیر بسیاری بر سلامت از جمله تقویت قلب و پیشگیری از زوال عقل می‌گذارد ساده ترین و آسان ترین ورزش برای بدن پیاده روی است. این نوع ورزش برای هر سن با هر توانایی و وضعیت جسمی مناسب است

به گزارش برنا؛ پیاده روی منظم باعث کاهش خطرات ناراحتی قلبی، سکته، کاهش سطح LDL (کلسترول بد) و افزایش سطح HDL (کلسترول خوب) می شود و به کنترل فشار خون کمک می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع هر فعالیتی که ضربان قلب شما را بالا ببرد و تلمبه زنی خون در قلب تان را بیشتر کند، فعالیتی برای قلب و سیستم گردش خون شما هم محسوب می‌شود.

کاهش خطر ابتلا به بعضی از بیماری ها

داشتن پیاده روی منظم، علاوه بر کاهش ناراحتی قلبی، خطر ابتلا به دیابت نوع 2، تنگی نفس و سرطان را کاهش می دهد. دانشمندان ۳ هزار تا 7500 گام در روز را برای درمان دیابت نوع 2 توصیه و پیشنهاد می کنند فرد کمتر بنشیند و فعال تر باشد. هر روز راه رفتن می تواند به کنترل سطح قند خون و پیشگیری از دیابت نوع 2 کمک کند.

کنترل وزن

اگر شما سعی می کنید کاهش وزن داشته باشید، نیاز به سوزاندن 600 کالری در روز دارید یعنی بیشتر از آن چیزی که در روز می خورید و پیاده روی ساده ترین روش برای سوزاندن این کالری است. فردی که 60 کیلوگرم وزن دارد، 75 کالری با قدم زدن تند در مدت 30 دقیقه می سوزاند. هرچه قدم زدن سریع‌تر باشد کالری بیشتری می‌سوزانید. پیاده‌روی عضلات را سفت‌تر و متابولیسم را سریع‌تر می‌کند.

پیشگیری از زوال عقل

داشتن فعالیت جسمی، تاثیراتی بر کارکرد مغز دارد و ورزش منظم خطر زوال عقل را کاهش می دهد و به بهبود حافظه کمک می‌کند.

کاهش پوکی استخوان

پیاده روی استخوان ها را تقویت می کند و تراکم آن ها را افزایش می دهد. این نوع ورزش برای زنان که بیشتر در معرض خطر پوکی استخوان هستند بسیار مناسب است و در حفظ سلامتی استخوان نقش مهمی دارد و به پیشگیری از تورم مفاصل کمک می‌کند.

با افزایش سن، استخوان‌ها ضعیف‌تر می شود و پیاده روی منظم به تقویت و استحکام استخوان‌ها کمک می کند.

پاها را سفت و محکم می کند

پیاده روی مناسب می تواند به تقویت و خوش فرم بودن پاها کمک کند. نوع راه رفتن اهمیت زیادی دارد.

افزایش میزان ویتامین D

اگر پیاده روی شما در بیرون و در روز روشن باشد، ذخایر ویتامین D بدن تان را افزایش خواهید داد.چنان چه این مواد مغذی از طریق غذا به بدن نرسد، می توانید از طریق قرار گرفتن در معرض نور آفتاب آن را به دست بیاورید.

ایجاد روحیه شاد و انرژی بخش

مطالعات نشان داده ورزش منظم، به اندازه داروهای ضد افسردگی موثر است. زمانی که فرد ورزش می کند هورمون اندورفین در بدنش ترشح می شود و فرد احساس نشاط می کند، نگرانی و استرس را کاهش می دهد و اگر این فعالیت ورزشی به صورت گروهی باشد، منجر به دور کردن احساس تنهایی و منزوی بودن می شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فشار خون قلب پیاده روی سرطان درمان قند کاهش وزن وزن مغز زنان پوکی استخوان تورم ویتامین انرژی افسردگی استرس ابتلا به بیماری پیاده روی دارو های ضد افسردگی پیاده روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۹۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، نمک خوراکی، یک ماده شیمیایی متبلور، شورمزه و بدون بو است که اغلب از کلرید سدیم تشکیل شده است؛ سدیم موجود در نمک، به عنوان کاتیون اصلی خارج سلولی، نقشی اساسی در حفظ تعادل اسید و باز، تنظیم حجم پلاسما، انتقال پیام های عصبی و کارکرد مناسب عصبی عضلانی بدن دارد.

بیشتر بخوانید: مصرف زیاد نمک ۴ عارضه خطرناک دارد

کل نمک مصرفی روزانه افراد (شامل نمک آشکار و پنهان) می بایست کمتر از پنج گرم باشد و به دلیل فقر شدید ید در آب و خاک کشور ما و همچنین وجود ناخالصی های فراوان، از جمله فلزات سنگین در منابع نمک، همان میزان اندک مصرفی روزانه نیز باید از نوع یددار و تصفیه شده باشد؛ اما میزان مصرف نمک در کشور ما ۲ تا ۳ برابر مقدار مجاز برآورد شده است.

بر اساس نتایج تحقیقات و بررسی های علمی انجام شده، دریافت زیاد نمک علاوه بر افزایش فشار خون، اثرات زیانبار دیگری نظیر افزایش احتمال بروز سکته قلبی، سرطان معده و آسم را نیز به همراه دارد؛ همچنین مصرف زیاد نمک سبب جدا شدن کلسیم از استخوان ها و دفع آن از ادرار می شود و از همین رو زمینه ساز بروز پوکی استخوان می شود؛ بنابراین برای کاهش خطر پوکی استخوان، مصرف نمک باید کاهش یابد.

در حال حاضر برخی از تولیدکنندگان، اقدام به تهیه نمک های کم سدیم کرده اند که در آنها، بخشی از کلرید سدیم با کلرید پتاسیم جایگزین شده است؛ اگر چه اینگونه نمک ها برای برخی افراد و بیماران از جمله مبتلایان به فشار خون بالا مناسب است، اما هرگز نمی توان مصرف آنها را برای عموم جامعه توصیه کرد، چرا که استفاده از این نوع نمک برای برخی بیماران، از جمله مبتلایان به بیماری مزمن کلیه که رژیم غذایی آنها باید محدود از پتاسیم باشد، بسیار زیانبار است.

همچنین باید به این نکته توجه کرد، که تنظیم تعادل پتاسیم یکی از وظایف اصلی کلیه است و در بیماران کلیوی، امکان دفع پتاسیم اضافی خون به طور کامل فراهم نیست، بنابراین مصرف منابع پتاسیم از جمله نمک های حاوی کلرید پتاسیم، برای این بیماران مناسب نیست.

توصیه می شود برای جلوگیری از خطرات احتمالی مصرف نمک های پتاسیم، مصرف آن تحت نظر پزشک و تهیه آن از طریق داروخانه ها انجام شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229138 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • پوکی استخوان چیست؟ + فیلم
  • طرح ویژه پلیس برای کاهش مرگ موتورسواران و عابران پیاده
  • آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟
  • افتتاح مرکز مشاورزه ازدواج و تحکیم خانواده شهرستان اسکو
  • گفتمان «شهر زندگی» نظام معنایی را منظم می‌کند
  • برگزاری اردوهای تیم ملی دوومیدانی با حمایت کامل کمیته ملی المپیک
  • رفتارهای نادرست در شیوه زندگی تهدیدی جدی برای سلامتی انسان
  • نکونام: انگیزه فراوانی برای بازی با تراکتور داریم/ با حضور هلدینگ خلیج فارس به آینده استقلال امیدواریم
  • کم‌کاری تیروئید را با این ۳ ورزش جبران کنید
  • بررسی مزیت‌های راهبردی اصلاح سهمیه بندی بنزین؛ از خانوادگی شدن سفرها تا استفاده از وسایل نقلیه اشتراکی